"Samenstelling groep is van toegevoegde waarde. Steun, vertrouwen, leren van elkaar. Bewustwording, waardevol, elkaar aanvullen. Geven en delen factor, geeft veel energie. Van elkaar heel veel geleerd. Na twee weken waren we al een groep!" "De groepsdynamiek en het spiegelend effect daarvan overtreffen de verwachtingen. En niet te vergeten de warme contacten die je erbij krijgt"
"Een intensief en divers programma dat veel inzichten en handvatten verschaft om de juiste stappen te kunnen zetten richting een nieuwe baan. De diversiteit van het begeleidingsteam en de dynamiek van de groep hebben echt een grote meerwaarde." "Klaver 5 heeft mij veel zelfvertrouwen, bevestiging en bagage opgeleverd"
"Trainers die intrinsiek gemotiveerd met jou werken aan jouw baan. Mensen die vanuit hun hart jou bijstaan om een sollicitatiegesprek te oefenen en helpen de kracht in jezelf onder woorden te brengen." "Door het zelfvertrouwen en de ervaring die ik tijdens het proces bij Klaver 5 heb opgedaan ben ik veel sterker de gesprekken in gegaan. Dit heeft uiteindelijk geleid naar een mooie nieuwe baan bij een mooie werkgever."
"Door de handvatten uit de cursus worden kansen en mogelijkheden concreet" "Na 1,5 jaar werkeloos binnen 3 maanden na aanvang van de cursus weer een baan"
IMG 2709

Emoties gedeeld,


Tranen gehuild en gewist,


Kracht gevonden,


Mezelf vrij geworsteld,


Het licht gezien,


Opgebloeid!

"Gelukkig met mijn deelname aan jullie training" "Mieke, Ruud, Paul en Tejo en mijn groeps-collega's dank voor alle steun en wijsheid."
"Deelnemen aan de Mobiliteitscursus 45+ leert je verder te kijken, niet alleen vooruit maar naar alle kanten." "Je leert met elkaar en van elkaar. Ik heb mijn doel bereikt, een nieuwe baan."Zoek je werk?

Maak er dan nu werk van!

Lees ook:

Mieke Veldman
Loon medewerkers in ouderenzorg stijgt met vier procent #klvr5 https://t.co/AlQv2XgXO5
Mieke Veldman
'Technische bedrijven zijn uitermate geschikt voor vrouwen' - Interview met Aukje Kuypers, zakenvrouw van het jaar… https://t.co/21KHjRJZvM
Mieke Veldman
en terecht! Alle stemlokalen moeten toegankelijk #rijksoverheidnl https://t.co/YmwQnfyOqf
Mieke Veldman
Meest kansrijke beroepen in 2018 https://t.co/zbpRnocmVw #klvr5
Mieke Veldman
Gedachtengoed sektarische beweging verspreid onder ambtenaren - Binnenlands Bestuur https://t.co/Pyvfmm7jxE
Mieke Veldman
# klvr5 Tweede ronde voor proef met bijstand Nijmegen - Binnenlands Bestuur https://t.co/XZqEiiA3jF
Mieke Veldman
AmbachtsAcademie voor werkloze 50plussers #rijksoverheidnl https://t.co/yj4uiLBFQ1

Contactgegevens:

Klaver5 BV
Meijel (Limburg)
Telefoon 06 23 30 09 58
KvK: 12042592
Directeur: Mieke Veldman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Twitter-logo Linkedin-logo

Contactformulier

Sitemap