Panta Rhei 

Panta Rhei: Alles stroomt, Alles is voortdurend in beweging. Deze gedachte kwam al omstreeks 500 v.C. op bij de Griekse filosoof Heraclitus. Tegenwoordig geldt dat we  voortdurend te maken hebben met veranderingen. Veranderingen die elkaar steeds sneller opvolgen. Mensen hebben dan ook steeds meer moeite om in te spelen op die veranderingen, zeker wanneer ze een grote persoonlijke impact hebben. Bij reorganisaties en bij verlies van de baan is dat natuurlijk het geval. Hierbij is het opmerkelijk dat veel mensen, maar ook organisaties, pas in beweging komen als er sprake is van een concrete noodzaak. Onze visie is dat het beter is om regelmatig aandacht te geven aan veranderingen en wat dat voor de organisatie en de medewerker betekent. Het Klavermodel biedt hiervoor een denkkader. Afhankelijk van de specifieke vraag kunnen wij dit denkkader voor elke organisatie uitwerken tot een concrete aanpak.

Transitie

RESULTATEN

Ons model is ontstaan op basis van onze ervaringen bij diverse reorganisaties bij uiteenlopende bedrijven. Groepsbenadering is effectiever en efficiënter ten opzichte van enkel individuele opleidings-, loopbaan- of outplacementtrajecten.

De te bereiken resultaten worden vooraf vastgelegd, waarna wij ons klavermodel zo inrichten dat deze ook bereikt worden. Het kan gaan om cultuurverandering (anders gaan denken), competentieontwikkeling (anders gaan werken), oplossen van boventalligheid van medewerkers (van werk naar werk) of uitstroom van uitkeringsgerechtigden (weer aan het werk). Maar ook als het gaat om het stimuleren van mobiliteit en het verbeteren van de loopbaanmogelijkheden van uw medewerkers is ons model prima toepasbaar.

Beweging is ons vak en we zijn overtuigd van onze aanpak. Daarom werken we transparant, met een helder kosten- en inverdienmodel, met resultaatafspraken.

INTERESSE?

Neem contact op voor een nadere kennismaking met ons. 
Zoek je werk?

Maak er dan nu werk van!

Lees ook:

Mieke Veldman
Loon medewerkers in ouderenzorg stijgt met vier procent #klvr5 https://t.co/AlQv2XgXO5
Mieke Veldman
'Technische bedrijven zijn uitermate geschikt voor vrouwen' - Interview met Aukje Kuypers, zakenvrouw van het jaar… https://t.co/21KHjRJZvM
Mieke Veldman
en terecht! Alle stemlokalen moeten toegankelijk #rijksoverheidnl https://t.co/YmwQnfyOqf
Mieke Veldman
Meest kansrijke beroepen in 2018 https://t.co/zbpRnocmVw #klvr5
Mieke Veldman
Gedachtengoed sektarische beweging verspreid onder ambtenaren - Binnenlands Bestuur https://t.co/Pyvfmm7jxE
Mieke Veldman
# klvr5 Tweede ronde voor proef met bijstand Nijmegen - Binnenlands Bestuur https://t.co/XZqEiiA3jF
Mieke Veldman
AmbachtsAcademie voor werkloze 50plussers #rijksoverheidnl https://t.co/yj4uiLBFQ1

Contactgegevens:

Klaver5 BV
Meijel (Limburg)
Telefoon 06 23 30 09 58
KvK: 12042592
Directeur: Mieke Veldman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Twitter-logo Linkedin-logo

Contactformulier

Sitemap